Arbejdsmetoder

Du skal vide, hvad du får!

Derfor giver jeg på disse sider et indtryk af, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. <<Kontakt>> mig gerne for et uforbindende møde, hvor vi sammen kan afdække mulighederne for et samarbejde.
 
Jeg har de sidste 30 år arbejdet med henholdsvis organisationer og psykisk arbejdsmiljø (fokus de første 15 år) og med individuelle samtaler og behandling (hovedfokus de sidste 20 år). Og jeg har arbejdet som medarbejder, leder og som selvstændig.
Privat har jeg 2 nu voksne børn, mine forældre samt søstre og brødre og deres familie. 
 
Som psykolog lægger jeg vægt på at arbejde vidensorienteret og målrettet. Uanset om det handler om opgaver indenfor store og små, offentlige og private virksomheder eller om det drejer sig om individuelle samtaler.
 
Derudover lægger jeg vægt på videreuddannelsen. Således er min. 20% af min tid afsat til faglig udvikling og formidling. 

Fokus

Når jeg arbejder, tager jeg mig tid til at hæfte mig ved mønstre og sammenhænge for at kunne være behjælpelig med at rette lyset henimod de ressourcer, der også er til stede - også midt i kaos. 
 

Personlig stil

Når jeg er på - hvad enten det er til møder, når jeg underviser, coacher eller i terapeutiske samtaler - er jeg kreativ, direkte og personlig. Jeg bruger gerne humor - og har erfaring for at masser af eksempler hjælper os til at forstå hinanden.
 
Mette Bentzen/Mimers Loft | CVR: 27059341 | Østergade 9B,, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: 3112 4641